Djeluje li Herbalife?

Herbalife Nutrition je vodeća svjetska marka zamjenskih obroka

Da, Herbalife stvarno djeluje. Naši su nezavisni distributeri pomogli milijunima konzumenata širom svijeta da ostvare svoje prehrambene ciljeve u sklopu zdravog, aktivnog načina života.

 

Djeluju li proizvodi Herbalife?

Da, proizvodi Herbalife djeluju. Svaki od naših proizvoda istražili smo, razvili i distribuirali imajući na umu isti cilj – unaprijediti prehrambene navike u svijetu s ukusnim, znanstveno utemeljenim prehrambenim proizvodima. Ostvarenje tog cilja temeljimo na podršci, ohrabrenju i zajedništvu koje naši nezavisni distributeri nude svakom od svojih kupaca. Proizvodi Herbalife najbolje djeluju kada se uklope u uravnoteženu prehranu kao dio zdravog, aktivnog načina života. Zato naši nezavisni distributeri širom svijeta daju podršku svojim kupcima sastavljanjem pojedinačnih planova prehrane i preporučivanjem proizvoda.

Jednostavno rečeno, ljudima širom svijeta pomažemo da uspostave potrebnu ravnotežu zdrave prehrane.  

Godine 2020. u svijetu je prodano 1,9 milijardi porcija Herbalife proteinskih shakeova. Izgradili smo dugotrajne odnose koji počivaju na povjerenju. Posvećeni smo održavanju tog povjerenja ulaganjem u kvalitetu naših proizvoda za milijune konzumenata širom svijeta.  

 

Djeluje li Formula 1 zamjenski obrok?

Da, naš zamjenski obrok Formula 1 djeluje. Kada se uzimaju u okviru zdravog, uravnoteženog načina života, naši ukusni zamjenski obroci vam mogu pomoći u ostvarivanju vaših prehrambenih ciljeva. Svi Herbalife Formula 1 zamjenski obroci formulirani su u skladu s globalnim i lokalnim propisima. U Europi se naši proizvodi proizvode u skladu s Uredbom Komisije 2016/1413, koja detaljno navodi uvjete za sastav proizvoda koji moraju biti zadovoljeni da bi se proizvod kvalificirao kao zamjenski obrok za kontrolu težine.

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) provela je neovisno ocjenjivanje zamjenskih obroka koji su sukladni EU Direktivi 96/8/EC o prehrani sa smanjenim energetskim unosom i dala je pozitivno mišljenje (https://www.efsa.europa.eu/it/efsajournal/pub/1466).

Slijedom toga Europska komisija je odobrila dvije zdravstvene tvrdnje koje se odnose na zamjenske obroke za kontrolu i održavanje tjelesne težine.

  • “Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine.”
  • “Zamjena dvaju glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrocima u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi gubitku tjelesne težine.”

 

Zašto Herbalife djeluje

Herbalife djeluje jer je pomogao milijunima ljudi u svijetu da ostvare svoje ciljeve u prehrani i dobrostanju. Bilo da želite nadahnuti druge ili trebate pomoć, Herbalife vam nudi priliku da budete dijelom zajednice koja osnažuje i da uživate u blagodatima klinički dokazanih proizvoda za prehranu.

 

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/does-herbalife-work/.