Je li Herbalife dobar za mene?

Herbalife Nutrition primjenjuje proces osiguranja kvalitete svojih proizvoda u 14 koraka, koristi sastojke iz prirodnih izvora sa svrhom i svaki proizvod brižno je proizveden

Da, Herbalife je dobar za vas. U osnovi svega što radimo je kvalitetna prehrana. Naš nagrađivani Formula 1 shake za zamjenski obrok formuliran je s izolatom proteina soje, koji se smatra potpunim proteinom jer sadrži sve esencijalne aminokiseline. Proteini doprinose povećanju i održavanju mišićne mase i održavanju normalnih kostiju.

Naš shake za zamjenski obrok sadrži i 25 ključnih minerala i vitamina, uključujući vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, te vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Uz nutricionističku vrijednost naših proizvoda, osiguravamo i njihovu vrhunsku kvalitetu kroz brojne stroge provjere, od nabavljanja sastojaka do konačnog proizvoda. Te provjere odnose se na osiguranje kvalitete, sigurnost, znanost, regulativu i dizajn etiketa. To nazivamo obvezom kontrole od polja do stola.  

Naš pristup od polja do stola ostvaruje se kroz sustav kontrole kvalitete u 14 koraka.   

Sve počinje s kvalitetnim sastojcima i prva tri koraka: sadnjom, uzgojem i berbom. Ti koraci osiguravaju potpunu sljedivost aktivnih sastojaka u našim proizvodima.

Zatim počinjemo proizvodni proces. On obuhvaća primjenu najmodernijih postupaka pri miješanju, komprimiranju, pakiranju i proizvodnji. Možemo jamčiti da kupci svakog puta dobivaju potpuno jednak proizvod vrhunske kvalitete, bez obzira konzumiraju li naše proizvode u Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Indiji ili Meksiku.  

Svi naši proizvodni pogoni i laboratoriji zadovoljavaju ili premašuju dobru proizvođačku praksu, a naši vrhunski laboratoriji dobili su najvišu akreditaciju, što pokazuje da se strogo pridržavamo najboljih standarda u našoj djelatnosti.

 

Te akreditacije potvrđuju sljedeće: 

  • Akreditacija Međunarodne organizacije za (ISO) 17025 potvrđuje da su laboratorijska ispitivanja koja provodi Herbalife točna i pouzdana. 
  • Međunarodni NSF certifikati potvrđuju da proizvodni pogoni Herbalife proizvode sve naše proizvode u skladu s važećim propisima. Time se osigurava da proizvodi i dalje odgovaraju specifikacijama i tvrdnjama na etiketama. 
  • NSF se isto tako brine da proizvodi Herbalife24 ne sadrže nikakve zabranjene tvari prema propisima vodećih međunarodnih organizacija i liga. 
  • Savez Prirodni zdravi proizvodi (engl. Natural Health Products -NHP) osigurava da Herbalife koristi alate za ispitivanje na bazi DNK, kako bi se potvrdilo da se svaki sastojak sastoji od upravo onih vrsta biljaka koje su potrebne da bi se potvrdile naše zdravstvene tvrdnje o proizvodima.

 

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-good-for-me/.