Je li Herbalife siguran?

Herbalife Nutrition se pridržava najviših standarda proizvodnje na svakom od tržišta na kojima posluje

Da, svi Herbalife proizvodi su sigurni. Svi proizvodi Herbalife su namijenjeni zdravim odraslim osobama i sigurni su kada ih konzumirate prema uputama na etiketi. Kako bismo doprinijeli sigurnosti konzumenata, svakom konzumentu koji ima zdravstveni problem ili ograničenja u prehrani preporučujemo da se prije korištenja naših proizvoda posavjetuje sa svojim liječnikom.  

Svi naši proizvodi proizvedeni su sukladno globalnim i nacionalnim zakonima, te zakonima EU, kako bismo bili sigurni da je njihovo korištenje sigurno za zdrave odrasle osobe.

Saznajte više o nutritivnim prednostima proizvoda Herbalife.

 

Kako mogu znati da su proizvodi Herbalife sigurni za mene?

Pročitajte kako Herbalife ispituje sigurnost proizvoda.

Herbalife sve svoje proizvode ispituje interno, ali i putem vanjskih organizacija za certificiranje, kako bi se provjerila sukladnost s regulatornim smjernicama. Ispitujemo, ponovo ispitujemo i zatim još jednom ispitujemo. Herbalife isto tako ima uspostavljen globalni sustav praćenja sigurnosti nakon stavljanja proizvoda na tržište, u kojem su određeni odgovorni predstavnici za farmakovigilanciju koji u svih preko 90 zemalja u kojima poslujemo prikupljaju dojave o nepoželjnim događajima koji su navodno povezani s nekim od naših proizvoda.

Kako bi pomogli osigurati globalno razumijevanje i poštivanje svih politika i procedura u vezi s sigurnosnom budnošću potrošača, naš tim za globalnu sigurnost potrošača (GCS) povremeno održava osposobljavanje osoblja Odjela za suradnju s Članovima i drugih osoba koje možda zaprimaju izvještaje o neželjenim događajima.

Pročitajte više o našoj posvećenosti kvaliteti.

 

Naš tim za sigurnost potrošača.

Globalna sigurnost konzumenata (eng. Global Consumer Safety) naziv je tima koji se sastoji od predanih medicinskih stručnjaka i stručnjaka za zagovaranje potrošača, čija je misija osigurati da se Herbalife pridržava najviših standarda sigurnosne budnosti, kako bismo zaštitili naše konzumente u svakoj od zemalja u kojima poslujemo.

Naš program sigurnosti, koji je među najboljima u našoj industriji, zasniva se na naprednoj tehnologiji i sveobuhvatnim analitičkim metodama nadzora, kako bismo povratne informacije od konzumenata mogli pretvoriti u znanje.

Zato potrošači mogu imati povjerenja u nas, jer znaju da je sve što činimo usmjereno prema iskustvu informiranog korištenja proizvoda, edukativnim alatima i materijalima o sigurnosti hrane, snažnim protokolima za ublažavanje rizika, te jasno, održavanju odgovornosti za proizvode poštivanjem svih propisa o sigurnosti potrošača u svijetu.

 

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe/.