Je li Herbalife siguran?

Herbalife Nutrition se pridržava najviših standarda proizvodnje na svakom od tržišta na kojima posluje

Da, svi Herbalife proizvodi su sigurni. Svi proizvodi Herbalife Nutrition su namijenjeni zdravim odraslim osobama i sigurni su kada ih konzumirate prema uputama na etiketi. Kako bismo doprinijeli sigurnosti konzumenata, svakom konzumentu koji ima zdravstveni problem ili ograničenja u prehrani preporučujemo da se prije korištenja naših proizvoda posavjetuje sa svojim liječnikom.  

Svi naši proizvodi proizvedeni su sukladno globalnim i nacionalnim zakonima, te zakonima EU, kako bismo bili sigurni da je njihovo korištenje sigurno za zdrave odrasle osobe.

Saznajte više o nutritivnim prednostima proizvoda Herbalife Nutrition. 

Kako mogu znati da su proizvodi Herbalife Nutrition sigurni za mene?

Pročitajte kako Herbalife Nutrition ispituje sigurnost proizvoda.

Herbalife Nutrition sve svoje proizvode ispituje interno, ali i putem vanjskih organizacija za certificiranje, kako bi se provjerila sukladnost s regulatornim smjernicama. Ispitujemo, ponovo ispitujemo i zatim još jednom ispitujemo. Herbalife Nutrition isto tako ima uspostavljen globalni sustav praćenja sigurnosti nakon stavljanja proizvoda na tržište, u kojem su određeni odgovorni predstavnici za farmakovigilanciju koji u svih preko 90 zemalja u kojima poslujemo prikupljaju dojave o nepoželjnim događajima koji su navodno povezani s nekim od naših proizvoda.

Kako bi pomogli osigurati globalno razumijevanje i poštivanje svih politika i procedura u vezi s sigurnosnom budnošću potrošača, naš tim za globalnu sigurnost potrošača (GCS) povremeno održava osposobljavanje osoblja Odjela za suradnju s Članovima i drugih osoba koje možda zaprimaju izvještaje o neželjenim događajima.

Pročitajte više o našoj posvećenosti kvaliteti.

Naš tim za sigurnost potrošača

Globalna sigurnost konzumenata (eng. Global Consumer Safety) naziv je tima koji se sastoji od predanih medicinskih stručnjaka i stručnjaka za zagovaranje potrošača, čija je misija osigurati da se Herbalife Nutrition pridržava najviših standarda sigurnosne budnosti, kako bismo zaštitili naše konzumente u svakoj od zemalja u kojima poslujemo.

Naš program sigurnosti, koji je među najboljima u našoj industriji, zasniva se na naprednoj tehnologiji i sveobuhvatnim analitičkim metodama nadzora, kako bismo povratne informacije od konzumenata mogli pretvoriti u znanje.

Zato potrošači mogu imati povjerenja u nas, jer znaju da je sve što činimo usmjereno prema iskustvu informiranog korištenja proizvoda, edukativnim alatima i materijalima o sigurnosti hrane, snažnim protokolima za ublažavanje rizika, te jasno, održavanju odgovornosti za proizvode poštivanjem svih propisa o sigurnosti potrošača u svijetu.

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe/