Jesu li proizvodi Herbalife prikladni za vegansku prehranu?

Herbalife Nutrition proizvod prikladan za vegansku prehranu

Herbalife ima niz proizvoda prikladnih za vegansku prehranu. Naš nagrađivani proizvod Formula 1 shake za zamjenski obrok sadrži sastojke prikladne za vegansku prehranu. Za shake prikladan za vegansku prehranu, koji prirodno ne sadrži laktozu, pripremite s obogaćenim napitkom od soje!

Godine 2021. predstavili smo novu mješavinu za proteinski napitak - Protein Drink Mix Vegan. To je veganska bezglutenska mješavina za proteinski napitak koji prirodno ne sadrži laktozu. PDM Vegan ne sadrži umjetna bojila niti arome, a zaslađen je sladilom iz prirodnog izvora - listova stevije.

Naša Formula 1 okus Raspberry and White Chocolate ne sadrži soju, laktozu niti gluten. To je ukusan shake koji sadrži savršenu mješavinu visokokvalitetnih proteina, vlakana, vitamina i minerala. F1 bez soje, laktoze i glutena sadrži sastojke prikladne za vegansku prehranu. Za shake prikladan za vegansku prehranu pripremite s obogaćenim napitkom od soje. Formula 1 shake je praktično i ukusno rješenje za uravnoteženu prehranu.

 

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-vegan/.