ETIKA I SUKLADNOST

Herbalife Kodeks ponašanja

Herbalife Kodeks ponašanja služi kao primarno sredstvo kojim naša organizacija izražava svoju predanost etičkom i zakonskom ponašanju naših zaposlenika i zainteresiranih strana. Kodeks pruža učinkovit i sveobuhvatan pregled očekivanja tvrtke u vezi s etičkim ponašanjem te nas vodi dok slijedimo našu svrhu da svijet učinimo zdravijim i sretnijim mjestom.

Zaposlenici tvrtke Herbalife svake godine prolaze obuku o Kodeksu. Kodeks je posljednji put ažuriran 16. prosinca 2022.

Dežurna linija za etiku i sukladnost

Tu smo i slušamo! Bez obzira na to jeste li zaposlenik tvrtke Herbalife, izvođač radova, distributer, kupac, prodavač ili pripadnik opće javnosti, potičemo vas da izrazite zabrinutost u vezi s nedoličnim ponašanjem, sumnjama na kršenje zakona ili mogućim povredama našeg Herbalife Kodeksa ponašanja kao i drugih povezanih pravila i procedura tvrtke.

Ako ste zaposlenik tvrtke Herbalife, prvo razmislite o razgovoru sa svojim supervizorom, rukovoditeljem, odjelom za etiku i sukladnost, pravnim odjelom ili predstavnikom ljudskih potencijala. Ako se osjećate nelagodno interno pokrenuti temu, preporučujemo vam da upotrijebite opcije u nastavku. Ako vidite ili čujete nešto što nije u skladu s našim vrijednostima, imamo različite načine za prijavu zabrinutosti 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, bez straha od odmazde, biranjem telefonskog broja (0800)-806-520, posjetom mrežnome mjestu IntegrityLine.Herbalife.com ili slanjem e-pošte Uredu za etiku i sukladnost na EthicsandCompliance@herbalife.com.  Našom dežurnom linijom upravlja neovisna treća strana. Ako je to zakonom dopušteno, pritužbe se mogu podnijeti anonimno.

Herbalife ne tolerira nikakvu odmazdu ili zlostavljanje prema bilo komu tko izrazi zabrinutost u vezi s potencijalnim kršenjem zakona, propisa ili pravila.

Telephone icone

Poziv

(0800)-806-520