Herbalife24 Prolong - optimizirajte svoje rezultate

24-SATNA VISOKOKVALITETNA SPORTSKA PREHRANA

Oslobodite svoj potencijal s beskompromisnom sportskom prehranom. Bez obzira jeste li potpuni rekreativac, elitni sportaš ili nešto u sredini – uz sportsku liniju Herbalife24® iskusiti ćete vježbanje na višoj razini. Od proteina visoke kvalitete i napitaka s elektrolitima do dodataka prehrani, linija Herbalife24® nudi proizvode osmišljene za ispunjavanje vaših osobnih potreba kod sporta, treninga i oporavka. Postižite najbolje moguće rezultate s prvom linijom za 24-satnu sportsku prehranu na tržištu.

Herbalife24 Rebuild Strength - oporavak nakon treninga snage

POBOLJŠAJTE SVOJE VJEŽBANJE S CR7 DRIVE

U suradnji s profesionalnim nogometašem Cristianom Ronaldom razvili smo napitak koji se konzumira tijekom treninga i doprinosi održavanju izdržljivost* u teretani, na terenu ili tijekom aktivnosti na otvorenom. Sa svojim osvježavajućim okusom acai bobica, CR7 Drive je stručno formuliran napitak s ugljikohidratima i elektrolitima osmišljen kako bi pomogao da izdržite zahtjevne vježbe i poboljšao apsorpciju vode.* CR7 Drive je moderan lagani sportski napitak formuliran da posluži kao dodatno gorivo za sve nas.

*Otopine ugljikohidrata i elektrolita doprinose održavanju izdržljivosti za vrijeme produljenog vježbanja. Otopine ugljikohidrata i elektrolita poboljšavaju apsorpciju vode tijekom tjelesnih aktivnosti. 

Herbalife24 Rebuild Endurance - oporavak nakon treninga izdržljivosti

STRUČNO FORMULIRAN ZAMJENSKI OBROK

Formula 1 Sport nije kao drugi zamjenski obroci. Potaknite sportaša u sebi, a istovremeno pratite svoj dnevni kalorijski unos. Ovaj jedinstveni zamjenski obrok nudi mješavinu visokokvalitetnih proteina, vlakana, ugljikohidrata i ključnih vitamina i minerala. Razvili su ga stručnjaci kako biste svojem tijelu dali potrebne hranjive tvari u uravnoteženom zamjenskom obroku. Nastavite pratiti svoje svakodnevno napredovanje uz ovaj ukusan, praktičan zamjenski obrok za kontrolu tjelesne težine i sportsku prehranu.

Herbalife24 LiftOff Max - energetska mješavina u prahu, dodatak prehrani, bez šećera

NAPITAK S ELEKTROLITIMA BEZ KALORIJA

Hidratacija tijekom vježbanja ključna je za postizanje optimalnog učinka.** Na osnovi dubinskog istraživanja i znanstveno utemeljenih formulacija razvili smo napitak s elektrolitima bez kalorija. Dodatak prehrani Herbalife24® Hydrate sadrži vitamin C, koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Zahvaljujući praktičnom pakiranju u pojedinačne vrećice, Herbalife24® Hydrate možete uvijek ponijeti sa sobom i popiti kada vam treba. Iskoristite maksimalno svoj trening uz naš ukusan napitak s elektrolitima za konzumaciju tijekom treninga.

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

Herbalife24 - proizvodi za sportsku prehranu formulirani za postizanje rezultata

NAPITAK S UGLJIKOHIDRATIMA I PROTEINIMA ZA KONZUMIRANJE TIJEKOM TRENINGA

Kako bismo vam pomogli u postizanju optimalnog učinka, razvili smo jedinstvenu mješavinu ugljikohidrata i proteina koja vaše tijelo opskrbljuje ključnim nutrijentima tijekom produljenog intenzivnog vježbanja.** Dodatak prehrani Herbalife24® Prolong sadrži vitamine C, B1, B3, B6 i B12. Prolong se jednostavno umiješa u vodu i dobivate učinkovit napitak s osvježavajućim okusom citrusa.  Herbalife24® Prolong je savršen proizvod koji će pomoći da postignete najbolji učinak u svojem svakodnevnom vježbanju. 

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

Herbalife24 - proizvodi za prehranu s certifikatom Informed Sport

OPORAVAK NAKON TRENINGA SNAGE

Nakon intenzivnog treninga snage i vama i vašim mišićima treba odmor. Za bolji oporavak bitno je poslije vježbanja konzumirati proteine i ugljikohidrate.** Dodatak prehrani za sportaše Herbalife24® Rebuild Strength je shake s okusom čokolade u kojem ćete uživati nakon vježbanja, a sadrži 25 grama proteina, koji doprinose povećanju i održavanju mišićne mase.  Optimizirajte svoj oporavak s Herbalife24® Rebuild Strength.

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

Herbalife24 - sportska prehrana za svakodnevno bavljenje sportom

OPORAVAK NAKON TRENINGA IZDRŽLJIVOSTI

Uspješan plan prehrane za oporavak nakon vježbanja obuhvaća uravnotežene količine tekućine, proteina i ugljikohidrata.** Kako bismo pomogli u oporavku nakon vježbanja, osmislili smo sportski napitak s ugljikohidratima i proteinima te ključnim vitaminima i mineralima. Dodatak prehrani za sportaše Herbalife24® Rebuild Endurance sadrži jedinstvenu mješavinu vitamina C, E, B1, B2 i željeza, pa je zato odličan napitak za oporavak za sportove koji zahtijevaju izdržljivost i nakon izvođenja aerobnih vježbi. 

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

Herbalife24 LiftOff Max - energetski dodatak prehrani bez šećera

SPORTSKI ENERGETSKI NAPITAK BEZ ŠEĆERA

Maksimalno iskoristite svoje vježbanje uz LiftOff® Max. Energetska mješavina u prahu, dodatak prehrani za napitak bez šećera koji sadrži 180 mg**** kofeina po preporučenoj dnevnoj dozi. LiftOff® Max ima osvježavajući okus grejpa i bogat je vitaminom C, koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Trenirajte poput sportaša uz LiftOff® Max.

****Preporuka je da se ne prekorači dnevni unos od 400 mg kofeina iz svih izvora ( 200 mg za trudnice ili dojilje). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13( 5):4102, 120 pp.

Herbalife24 - proizvodi za sportsku prehranu formulirani za postizanje rezultata

FORMULIRANA ZA POSTIZANJE REZULTATA. UTEMELJENA U ZNANOSTI

Dosegnite novu razinu priprema za vježbanje, uspješnosti i oporavka uz Herbalife24®. Naša linija proizvoda za 24-satnu sportsku prehranu osmišljena je za one koji se svakodnevno bave sportom, za elitne sportaše i za sve one koji žele postizati najbolje moguće rezultate. Svaki od proizvoda razvili su stručnjaci temeljem znanstvenog istraživanja. Svi proizvodi Herbalife24® formulirani su s kvalitetnim sastojcima i podvrgnuti su strogim ispitivanjima, kako bi se osiguralo da zadovoljavaju i nadmašuju standarde branše.

Herbalife24 - proizvodi za prehranu s certifikatom Informed Sport

RAZVIJENI U LABORATORIJU. DOKAZANI NA TERENU

Nezavisno vanjsko tijelo ispituje sve Herbalife24® proizvode na zabranjene tvari. Program osiguranja kvalitete Informed Sport potvrđuje da je serija proizvoda iz koje je uzet uzorak ispitana na zabranjene tvari u svjetski priznatom laboratoriju za kontrolu dopinga, LGC. Naša linija proizvoda Herbalife24® omogućava provedbu učinkovitog plana sportske prehrane jer uključuje unos tekućine, proteina, ugljikohidrata i ključnih vitamina i minerala. Našu sportsku liniju možete prilagoditi svojim vlastitim potrebama kod treninga. Trenirajte poput sportaša uz beskompromisnu sportsku prehranu.

Herbalife24 - sportska prehrana za svakodnevno bavljenje sportom

100%-TNO POVJERENJE KOD NATJECANJA

Proizvodi Herbalife24® redovno se testiraju i provjeravaju, kako bi zadovoljili brojne uvjete koji jamče stabilnost proizvoda i podudarnost svih sastojaka s navodima na etiketi. Tako osiguravamo da sportaši i treneri mogu imati povjerenje u naše proizvode. Ostvarite maksimalan učinak i najbolji oporavak uz prehranu kojoj možete potpuno vjerovati.

  

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

P1: Kako sastaviti učinkovit plan sportske prehrane?

Kada je riječ o najdjelotvornijim sportskim proizvodima koje ćete koristiti kod vježbanja, korisno je o njima razmišljati u odnosu na tri faze: prije, tijekom i nakon vježbanja.

  • Jednako je važno pripremiti tijelo prije svakodnevnog vježbanja kao što je važno i nadopuniti hranjive tvari nakon vježbanja. Hrana koju konzumirate prije vježbanja trebala bi prije svega vašem tijelu osigurati tekućinu i energiju.**
  • Tijekom vježbanja važno je održavanje razine energije uz primjereni unos tekućine i 'goriva' za vježbanje.** Naš napitak s ugljikohidratima i proteinima Herbalife 24® Prolong sadrži dodane vitamine i savršen je za konzumiranje tijekom duljeg intenzivnog vježbanja. CR7 Drive je sportski napitak koji smo razvili u partnerstvu s  Cristianom Ronaldom, a osmišljen je za održavanje izdržljivosti*, osiguranje 'goriva' tijekom zahtjevnih vježbi * i bolju hidrataciju.*
  • Nakon intenzivnog vježbanja ili treninga vama i vašim mišićima potreban je odmor. Uspješan plan prehrane za oporavak nakon vježbanja obuhvaća uravnotežene količine tekućine, proteina i ugljikohidrata. Otkrijte naše napitke s proteinima Herbalife 24® Rebuild Endurance i Rebuild Strength i multivitaminske dodatke prehrani koji su osmišljeni da vam pomognu u oporavku nakon vježbanja i pruže nutritivnu podršku. Proteini doprinose povećanju i održavanju mišićne mase. 

 

P2: Po čemu se sportska prehrana razlikuje od obične prehrane?

Čini se da je raširena zabluda da je sportska prehrana namijenjena samo profesionalnim sportašima. Točno je da sportaši naporno treniraju i da su njihove nutritivne potrebe vrlo velike, no sportska prehrana se zasniva na čvrstim općim načelima prehrane, koji su korisni svakome tko se redovno bavi tjelesnom aktivnošću.

Opće načelo prehrane podrazumijeva konzumiranje određene količine kalorija i esencijalnih nutrijenata za održavanje vitalnih tjelesnih funkcija. Ta se količina određuje prema jedinstvenim prehrambenim i sportskim ciljevima svake osobe.

Slično je i s uravnoteženim planom sportske prehrane – osiguravanjem potrebne hrane, tekućine i dodataka prehrani. Takav plan prije svega je usmjeren na optimalno dobrostanje uz dodatno osiguravanje energije za tjelesnu aktivnost, pomoć kod oporavka i optimizaciju prilagodbe treningu i uspješnosti treninga.*****

  • Osigurava da se potreban kalorijski unos ostvaruje ispravnim količinama makronutrijenata: proteina, ugljikohidrata i masti.
  • Osigurava dobru hidrataciju – to je presudno za dobro funkcioniranje tijela. Kada konzumirate energetske napitke, obratite pozornost na ukupan dnevni unos kofeina.****

P3: Što su proizvodi za sportsku prehranu?

Prehrana i dobar plan fitnessa idu ruku pod ruku – bilo da ste tek počeli vježbati ili ste redoviti posjetitelj teretana ili pak ste vrhunski sportaš, potrebna vam je optimalna prehrana koja će podupirati vašu aktivnost u svakom trenutku. Naša sportska linija Herbalife 24® obuhvaća proizvode potrebne da se pripremite za trening, da trenirate i da se oporavite od treninga. Korištenje proizvoda možete prilagoditi svojem rasporedu vježbanja. Dosegnite novu razinu treninga, uspješnosti i oporavka uz našu liniju 24-satne sportske prehrane. Jamčimo da je neovisna vanjska institucija provjerila svaki proizvod iz svake od serija zabranjene tvari. Pomoću broja partije na proizvodu to možete i sami provjeriti na www.informed-sport.com.

 

P4: Kada bi trebalo uzimati sportske dodatke prehrani?

Nije važno samo koje proizvode za sportsku prehranu koristite, već i kada ih koristite. Ovisno o vašim prehrambenim i fitness ciljevima, za vaš režim treninga mogu biti potrebne određene vrste dodataka sportskoj prehrani prije, tijekom ili nakon vježbanja.** Naša sportska linija Herbalife24® pruža 24- satnu nutritivnu podršku sportašima™. Možete je prilagoditi svojim potrebama u sportu, treningu i oporavku.***

 

P5: Gdje mogu kupiti proizvode za sportsku prehranu u Hrvatskoj?

Proizvodi Herbalife24® prodaju se isključivo kroz mrežu nezavisnih distributera. Proizvode za sportsku prehranu Herbalife24®  možete kupiti tako da se povežete s jednim od naših nezavisnih distributera (nađite ga u svojoj blizini pomoću našeg obrasca) ili ukoliko ste Član, možete ih izravno naručiti online s naše web stranice MyHerbalife.com.

 

*Otopine ugljikohidrata i elektrolita doprinose održavanju izdržljivosti za vrijeme produljenog vježbanja. Otopine ugljikohidrata i elektrolita poboljšavaju apsorpciju vode tijekom tjelesnih aktivnosti.

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

***Kim et al., Eur J Clin Nutr. 2007; 61(4): 536-541; Messaoudi et al., Eur J Clin Nutr. 2005; 44(2): 128-132; Miclo et al., FASEB J, 2001; 15(10): 1780-1782

****Preporuka je da se ne prekorači dnevni unos od 400 mg kofeina iz svih izvora ( 200 mg za trudnice ili dojilje). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13( 5):4102, 120 pp.

*****Thomas et al. J Acad Nutr Diet. 2016;116(3):501-528.