Formula 1 Zamjenski obrok za kontrolu tjelesne težine okus Vanilla Crème 780 g

Formula 1 Zamjenski obrok za kontrolu tjelesne težine okus Vanilla Crème 780 g slika proizvoda
SKU 048K

Pregled proizvoda

 

Želite zdrav obrok odličnog okusa, koji je hranjiv i brzo se priprema? Upoznajte Formulu 1: prvi Herbalife Nutrition proizvod.

Sadrži sastojke prikladne za vegansku prehranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase. 

Shake Formula 1 sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijente te dolazi u raznim uzbudljivim okusima.

Proizveden je kako bi upotpunio vaše prehrambene potrebe i način života. Shake Formula 1 se lako priprema i ima odličan kremasti okus.

Konzumirajte svakodnevno kao hranjivi obrok.

 

Ključne prednosti:

  • Bogata proteinima
  • Bez glutena
  • Sastojci prikladni za vegansku prehranu
  • Bez umjetnih bojila
  • Prirodna aroma
  • Bez mlijeka i mliječnih proizvoda
  • 25 vitamina i minerala

 

Uputa za upotrebu:

Konzumirajte Formula 1 shake svakodnevno kao hranjivi obrok. Prije svake upotrebe nježno protresite kutiju jer je moguće da se sadržaj slegnuo. Da biste pripremili ukusan shake, pomiješajte dvije mjerice praha (26 g) s 250 ml hladnog, djelomično obranog mlijeka (1,5 % mliječne masti), a za shake prikladan za vegansku prehranu, koji prirodno ne sadrži laktozu, pripremite s 250 ml obogaćenog napitka od soje.  Tražite uravnotežen obrok bez korištenja mlijeka ili napitka od soje? Probajte Formulu 1 s Mješavinom za proteinski napitak i vodom.

Za kontrolu težine: Zamjena dvaju glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrocima u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi gubitku tjelesne težine. Nadomjestite dva obroka dnevno ukusnim shakeom i pojedite jedan hranjivi obrok. 

Za zadržavanje optimalne težine: Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine. Nadomjestite jedan obrok dnevno ukusnim shakeom i pojedite dva hranjiva obroka. 

Svoj ciljani dnevni kalorijski unos možete ispuniti i hranjivim međuobrocima.

Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.