bočice dodataka prehrani  herbalife nutrition  fibre & herbs, roseguard i guarana tablete na bijelom stolu

OSIGURAJTE TIJELU POTREBNE HRANJIVE TVARI

Moguće je da usprkos svim našim naporima svakodnevna prehrana ne sadrži potrebne količine svake od hranjivih tvari. Tu nastupaju dodaci prehrani, koji mogu pomoći da osiguramo potreban unos hranjivih tvari. Vitamini, minerali i drugi dodaci prehrani doprinose  u održavanju općeg dobrostanja.  

radni stol na kojem se nalaze bočice s herbalife nutrition dodacima prehrani s vitaminima i mineralima i tablete

VITAMINI I MINERALI

Vitamini i minerali ključni su dio prehrane. Oni su neophodni za dobrobit našeg tijela. Uravnotežena prehrana može pomoći da se opskrbimo esencijalnim vitaminima i mineralima, no ponekad je teško osigurati potreban unos hranjivih tvari samo kroz hranu. Dodaci prehrani poput tableta s vitaminima i mineralima mogu pomoći da osiguramo preporučeni dnevni unos mikronutijenata.  

herbalifeline max omega-3 kapsule u zdjelici u obliku ribe

ZDRAVE MASTI

Da bi naše tijelo funkcioniralo kako treba, trebaju mu male količine masti. Esencijalne masne kiseline (EPA i DHA) u malim količinama i uz pravu ravnotežu (250 mg/dnevno) doprinose održavanju normalnog vida i normalne funkcije mozga.

herbalife nutrition napitak od dodatka prehrani s vlaknima u čašama

VLAKNA

Odrasle osobe trebaju 25 grama vlakana dnevno za održavanje normalne funkcije probavnog sustava. No, većina nas niti izbliza ne unosi dovoljno vlakana. Kako bismo vam pomogli da ispunite preporučeni dnevni unos vlakana, nudimo niz rješenja i dodataka prehrani bogatih vlaknima.

herbalife nutrition proteinski shake s okusom vanilla u čaši sa svježim voćem i bademima

PROTEINSKA RJEŠENJA

Na jednostavan način povećajte svoj unos proteina – naši proizvodi s visokokvalitetnim proteinima savršeni su dodatak obrocima i međuobrocima. Dodajte ih u shake i smoothy ili u svoju zobenu kašu. 

Phytonutrients_category image - 1

FITONUTRIJENTI

Voće, povrće i začinsko bilje imaju svoju karakterističnu boju zbog prirodnih biljnih spojeva ili pigmenata, poznatih i kao fitonutrijenti. Proizvod Herbalife Phyto Complete bogat je fitonutrijentima te sadrži vitamine C i B.