Zeleni čaj, grejp, grožđe, crna mrkva i guarana

Fiit-NS™

Fiit-NS™ je mješavina polifenola dobivenih iz voća i povrća. Ispitivanja su pokazala da bi ta mješavina mogla pomoći u smanjenju abdominalne masnoće i obujma strka, te pozitivno utjecati na kvalitetu života povezanu sa zdravljem, kao i smanjiti umor i iscrpljenost.

Žlica sa začinom šafrana na stolu

JEDINSTVENI EKSTRAKT ŠAFRANA

Znanstveno je pokazano da naš jedinstveni ekstrakt šafrana poboljšava kvalitetu sna, što omogućava osjećaj osvježenja nakon buđenja i doprinosi uravnoteženom ciklusu spavanja i budnosti zbog povišenih razina melatonina uvečer. Ekstrakt šafrana u proizvodu Night Mode isto tako će pomoći ublažiti nesanicu, pa ćete se nakon dobrog sna noću ujutro osjećati osvježeno.

Više informacija o spavanju i savjete o poboljšanju kvalitete sna potražite na www.mind-wellnesshub.com.

Joga na otvorenom

EPICOR®

Za razliku od svih drugih vitaminskih dodataka prehrani ili sastojaka, EpiCor®, cjeloviti fermentat, je sastojak za kojeg su klinička istraživanja pokazala da podupire učinkovitost imunološkog sustava. Kada se uzima svakodnevno, EpiCor® pomaže ljudima da vode zdraviji način života jer podržava učinkovitost imuniteta, daje osjećaj ugode u nosu i može podupirati mikrobiom crijeva.

Namirnice koje podupiru zdravlje probavnog sustava

PREBIOTICI I PROBIOTICI

Ključ prevencije mnogih zdravstvenih problema je održavanje dobrostanja crijeva. Zato je neophodno konzumirati hranu i dodatke prehrani koji aktivno hrane naša crijeva 'prijateljskim bakterijama' i vlaknima. Unosom takvih bakterija i vlakana jačamo dobre bakterije u svojim crijevima i bolje se štitimo od probavnih problema, stresa, slabe imunološke obrane, problema sa spavanjem i poremećaja raspoloženja.

Sretan mladi par

VERISOL®P

VERISOL®P se sastoji od čistih, prirodnih peptida kolagena, koji su posebno razvijeni i za koje je znanstveno dokazana najveća moguća učinkovitost u koži ljudi, s rezultatima koji su vidljivi već nakon 4 tjedna. Peptidi kolagena djeluju tako da potiču metabolizam naše kože iznutra.