Joga na otvorenom

EPICOR®

Za razliku od svih drugih vitaminskih dodataka prehrani ili sastojaka, EpiCor®, cjeloviti fermentat, je sastojak za kojeg su klinička istraživanja pokazala da podupire učinkovitost imunološkog sustava. Kada se uzima svakodnevno, EpiCor® pomaže ljudima da vode zdraviji način života jer podržava učinkovitost imuniteta, daje osjećaj ugode u nosu i može podupirati mikrobiom crijeva.

Namirnice koje podupiru zdravlje probavnog sustava

PREBIOTICI I PROBIOTICI

Ključ prevencije mnogih zdravstvenih problema je održavanje dobrostanja crijeva. Zato je neophodno konzumirati hranu i dodatke prehrani koji aktivno hrane naša crijeva 'prijateljskim bakterijama' i vlaknima. Unosom takvih bakterija i vlakana jačamo dobre bakterije u svojim crijevima i bolje se štitimo od probavnih problema, stresa, slabe imunološke obrane, problema sa spavanjem i poremećaja raspoloženja.

Sretan mladi par

VERISOL®P

VERISOL®P se sastoji od čistih, prirodnih peptida kolagena, koji su posebno razvijeni i za koje je znanstveno dokazana najveća moguća učinkovitost u koži ljudi, s rezultatima koji su vidljivi već nakon 4 tjedna. Peptidi kolagena djeluju tako da potiču metabolizam naše kože iznutra.