sportašica u teretani drži sportsku bocu sa znakom herbalife24

BESKOMPROMISNA SPORTSKA PREHRANA

Trenirajte kao sportaš. Poboljšajte svoju kondiciju, rezultate i sposobnost oporavka s proizvodima Herbalife24®. Našu liniju 24-satne sportske prehrane koristi više od 190 sportskih timova, sportaša i sportskih manifestacija u čitavom svijetu, kao pomoć u postizanju najboljih mogućih rezultata. 

sportaš u teretani sprema se vježbati

PRIJE VJEŽBANJA

Priprema tijela za svakodnevnu vježbu jednako je važna kao i nadopuna poslije vježbanja. Tijelu osigurajte tekućinu i energiju, kako biste maksimalno iskoristili svoj trening. 

sportašica skače na drvenu kutiju za cross fit dok vježba u teretani

TIJEKOM VJEŽBANJA

Održavajte povišenu razinu energije i tijekom treninga. Kako bismo vam pomogli da optimizirate vježbanje, osmislili smo Herbalife24® Prolong – savršeni proizvod za podršku kod svakodnevnog vježbanja s kojim ćete dati najbolje od sebe. 

muškarac i žena u teretani odmaraju se na podu nakon intenzivnog vježbanja

NAKON VJEŽBANJA

Nakon intenzivnog vježbanja ili treninga vaši mišići trebaju odmor. Plan prehrane za učinkovit oporavak obuhvaća uravnotežene količine tekućine, proteina i ugljikohidrata. Pogledajte našu ponudu proizvoda namijenjenih oporavku nakon vježbanja.

skupina prijatelja u teretani u sportskoj odjeći drže opremu za fitness

CIJELI DAN

Bilo da ste rekreativac ili elitni sportaš, za uspješan trening, učinak i oporavak bitno je zadovoljiti svakodnevne potrebe organizma za hranjivim tvarima i tekućinom. Trenirajte kao sportaš i oslobodite svoj potencijal s našim proizvodima za beskompromisnu sportsku prehranu.