herbalife nutrition distributer radi na laptopu kod kuće

POKRENITE VLASTITI POSAO DANAS

Pokrenite vlastiti posao s Herbalife Nutrition – jednim od vodećih svjetskih brendova direktne prodaje. Počnite već danas – iskoristite iskustvo i dokazanu uspješnost vodeće kompanije u direktnoj prodaji i postavite temelje za vlastiti posao. 

distributerka razgovara sa svojom konzumenticom o herbalife nutrition poslovnoj prilici

BUDITE SAM SVOJ ŠEF

Sami si odredite radno vrijeme i radite s mjesta koje vam odgovara. Dokazano je da fleksibilnost ima značajan pozitivan utjecaj na ravnotežu između posla i privatnog života, pa bi ovakva prilika mogla biti upravo ono što vam treba. Okupite svoj tim i razvijajte posao koji se uklapa u vaš način života. 

herbalife nutrition formula 1 shakeovi i znak zlatnog standarda

JAMSTVA ZLATNOG STANDARDA

Naš Zlatni standard postoji kako bismo vam pomogli u razvoju posla. To znači da je s nama jednostavno poslovati, da smo potpuno transparentni i da vam možemo ponuditi odlične uvjete kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. 

Green Tick

Niski troškovi pokretanja posla: Nema uvjetovanog minimalnog iznosa kupnje, a cijena Herbalife članskog paketa je povoljna. Za početak i uspjeh Vašeg Herbalife članstva ne trebate kupovati nikakve prodajne niti poslovne alate.

Green Tick

Jamstvo povrata: Jamstvo 100% povrata novca za sve neprodane proizvode u prethodnih 12 mjeseci za slučaj da iz nekog razloga dođe do otkazivanja članstva.

 

 

Green Tick

Jamstvo povrata novca: Za iznos cijene Herbalife članskog paketa dobivate 90-dnevno jamstvo povrata novca za slučaj da iz nekog razloga dođe do otkazivanja članstva. 

Green Tick

Jasne informacije o poslovnoj prilici: Potencijalnim Članovima dajemo jasne, točne i pravovremene podatke o mogućim prihodima.

    

muškarac i žena razgovaraju i smiju se u herbalife nutrition clubu

BUDITE DIO NAŠE ZAJEDNICE

Podijelite svoju strast prema proizvodima i poslu s milijunima entuzijasta iz cijelog svijeta. Iskoristite prednosti stručnog treninga, podrške i pristupa proizvodima koje su razvili vodeći stručnjaci za prehranu. Naši se proizvodi ne mogu kupiti u prodavaonicama ili supermarketima – prodaju se isključivo preko mreže Nezavisnih Herbalife Nutrition Distributera. 

sadržaj herbalife nutrition početnog paketa

VAŠ POČETNI PAKET

Prijavite se, pokrenite posao i naručite svoj početni paket s bitnim alatima i treningom, koji će vam omogućiti da počnete raditi.

Green Tick

Herbalife Nutrition torba

Green Tick

Herbalife Nutrition Brošura o proizvodima 

Green Tick

Formula 1 Protein Shake Vanilla Crème

Green Tick

Herbalife Nutrition Paket dobrodošlice 

Green Tick

Herbalife Nutrition Shaker 

Green Tick

Pristup Online alatima i treningu

Green Tick

Herbalife Nutrition Mjerna žlica

  

herbalife nutrition coach berät seinen kunden draußen

BUDITE POKRETAČI PROMJENE

Budite savjetnik, mentor i prijatelj. Pomozite kupcima da se riješe starih navika, da poboljšaju svoju prehranu i da žive zdravije i aktivnije. Poslovna prilika s Herbalife Nutrition jedinstvena je po važnoj ulozi koju coach i Distributer imaju kod kupaca. Već danas se pridružite našoj zajednici i učinite nešto važno. 

  

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

P: Koliko vremena ću morati posvetiti poslu?

Sami odlučujete koliko vremena i truda ćete uložiti u poslovnu priliku s Herbalife Nutrition. Isključivo o vama ovisi hoćete li poslu posvetiti 40 ili 4 sata tjedno – ili uopće nećete posvetiti vrijeme.

P: Koliko ću zarađivati?

To ovisi o vama … no, neka vaša očekivanja budu realistična. Ovisno o tome hoćete li raditi honorarno ili puno radno vrijeme, vaši rezultati će biti u skladu s vremenom, energijom i predanošću koje ulažete u svoj posao. Prije donošenja odluke molimo da pročitate naš Herbalife Izvještaj o tipičnim zaradama Članova.

P: Koje su glavne prednosti?

1. Fleksibilnost
Sami odredite svoje radno vrijeme i odakle ćete raditi – ovo je poslovna prilika koja se prilagođava vašem životu.

2. Kvaliteta
Nudimo vam najbolje proizvode koji su utemeljeni na znanosti i koje svakoga dana koriste milijuni kupaca.

3. Zajednica
Kada se uključite u poslovnu priliku s Herbalife Nutrition, uključujete se u uhodanu globalnu zajednicu – postajete dio Herbalife Nutrition obitelji i dobivate podršku i savjete. 

4. Nagrade
Dobivate besplatan pristup našem centru za Članove. Tu ćete naći posebne ponude i popuste, kao i najnovije edukativne materijale i materijale za osposobljavanje, s kojima ćete proširiti svoje znanje o proizvodima i prehrani.

P: Kako da se educiram o prehrani?

Kada postanete Nezavisni Herbalife Nutrition Distributer, dobivate pristup mnoštvu alata za edukaciju i osposobljavanje koji će vam pomoći da naučite više o prehrani, zdravlju, prodajnim tehnikama i još mnogo toga.

P: Mogu li odustati ako mi se ne dopadne?

Poslujte onako kako vam odgovara uz niske troškove pokretanja posla – sve to spada u naš obećani Zlatni standard za Distributere. Ako uvidite da vam poslovna prilika s Herbalife Nutrition ne odgovara, možete otkazati Članstvo unutar prvih 12 mjeseci.

P: Zašto da se uključim?

Naučite više

Dobivate pristup opsežnom znanju i ekskluzivnim događajima uz koje ćete se educirati o proizvodima i prehrani općenito.

Zaradite više

Prilagodite posao svojem životu, pomozite drugima i radite nešto što volite. Iskoristite odličnu priliku za osnovni ili dodatni prihod s jednim od vodećih svjetskih brendova u direktnoj prodaji.

P: Mogu li prodavati online?

Zahvaljujući GoHerbalife možete imati svoju web stranicu, a da se ne morate mučiti i trošiti na otvaranje vlastite stranice. Lako se koristi i pomaže zadovoljiti potrebe vašeg posla i vaših kupaca. 

P: Što trebam učiniti?

1. Ispunite online obrazac.

2. Javit će vam se Nezavisni Herbalife Nutrition Distributer.

3. Ispunite i potpišite online ugovor.

4. Čestitamo! Sada ste Nezavisni Herbalife Nutrition Distributer! – dobit ćete Članski ID broj.