zdrav doručak zdjelica sa smoothijem s bananama i jagodama

KONTROLA TEŽINE

Naši proizvodi za kontrolu težine temelje se na znanosti i posebno su osmišljeni kako bi vam pomogli da ostvarite svoje ciljeve i iskoristite blagodati uravnotežene prehrane. 

herbalife nutrition čaše sa shakeovima različitih okusa

ZAMJENSKI OBROCI

Herbalife Nutrition linija proizvoda Formula 1  nudi izbor zamjenski obroka za kontrolu tjelesne težine i uravnoteženu prehranu. Formula 1 shakeovi proizvedeni su od sastojaka prikladnih za vegansku prehranu, a naše Express pločice prikladne su za vegetarijance. Ovaj uravnotežen obrok sadrži biljne proteine visoke kvalitete kao i sve ključne mikronutrijente i makronutrijente koji su potrebni organizmu. To je praktična i hranjiva alternativa visokokaloričnom doručku, ručku ili večeri.

herbalife nutrition proteinski međuobroci i pločice izloženi na bijelom stolu

PROTEINSKI MEĐUOBROCI

Naši međuobroci bogati proteinima istovremeno nadopunjuju unos proteina i daju vam energiju. Osjećate li potrebu da pojedete nešto hranjivo prije podne, ili želite nešto ukusno za dodatnu energiju poslijepodne ili pak trebate nešto što ćete pojesti dok ste u pokretu, s našom ponudom pločica i međuobroka moći ćete ispuniti svoje ciljeve prehrane bez da remetite svoj plan uravnotežene prehrane.

herbalife nutrition osvježavajuća čaša napitka Biljnog koncentrata aloje s dodatkom limuna i metvice

NISKOKALORIČNI NAPITCI

Održavajte unos tekućine s našom ponudom ukusnih i osvježavajućih niskokaloričnih napitaka. Od Instant biljnog napitka s ekstraktima čaja s dodatkom kofeina do Biljnog koncentrata aloje, naši proizvodi su osmišljeni za potporu prehrani s kontroliranim kalorijskim unosom.